Jumaat, 24 Jun 2011

Selamat kembali..

Aku sudah lama tak tulis blog ni...
dulu aku ade tempat nak bercerita, sekarang dah xsesuai macam dulu lagi..
pergi kerja baru jumpa geng nak bercerita bila balik rumah je dah tingal sorang2.. bosan..!

Sekarang aku tinggal berdua dengan hanif,
Hanif Freelancer cameraman time kerja dia tak sama ngan ak..
rumah kami sentiasa sunyi..


Hidup mesti diteruskan..~~~

5 ulasan:

munirah berkata...

alololo....keciannye....

Fatin Farhanah berkata...

HAHAHHAHAH..BARU FOLLOW BLOG AKU...

mamaZ berkata...

amboi...lama sangat menyepi, apa habaq din? klu dah boring cari le teman sehidup semati :)

lynabun factory berkata...

kakakakka.kat cni la baru nak dengar ayat sedey din.cian nye lahai

AzroYd!n berkata...

mamaz~ boring mmg la boring tp mcmne la nak cari teman sehidup semati tu.. ekonomi blum stabil lg ni.. lg pun teman tu msih nak belajar lg.. hehehe

siapa kawan2 yg kecian kat ak ni, ajak2 la ak bukan pose ngan korg sma..