Selasa, 23 Jun 2009

LuaHan Ati Guer!!

name ak Shafuddin
org pgl DIN.
ak amik diploma VIDEO & FILEM di JRV ptss perlis

3 thn kami bersama hidup di dunia JRVbyk suka dan duka kami harungi.
ak gembira, menangis, bersuka dengan mereka ni kawan2 ak..
AZyati

die ni mcam mak2 sikit.. caring mmg hobi die, ak ska dapat berkawan dengan YAt
Yat, ak ingat ko ni kna kawin cpat2 la bru ko kurang memekak..hehehee

MAriana
budok hok duk ganu, tapi die ni pelawak gak, tapikan tahi lalat dia ni mahal tau..ana, klu ko hilang, ak ble knal tahi lalat ko tau.. snang je nak cri ko. enjoy tau klu xde ak pun.ak doa kan ko panjang jodoh ngan miamor ko tu.

Munirah
seorang yang pendiam, tapi percakapan dia dah macam ayat2 buku novel dah, pnuh dengan bahasa kiasan, sampai ak pun xpham.. kadang2 ak pun mtak dia petua gak mcam ne nak gna ayat2 cinta bgi gurl CAIR...hehehe

HaFIzah
kiroro.. heheeh, sori pija ak byak kutuk ko, asik kata ko katak je. ehh sori2 terkata lg plakhehehe ak suka gak disgn yang pija buat.. stail doll.nt ko jd terkena ko jgn lpa kan ak tau. mne la tau ko jd pelakun dalam ceta kiroro 2 ke..heheh

LInaburn
ala lina kan dah berpunya, kte just bleh mlawak mcm tu je. bkan pe ak takut nt mad hnif pukul aktak ke naya mcm tu..hehehtapi pe2 hal pun ak ska ko kpel ngan mad nif, mad nif orang yang caring beb.. smoga jodoh ko ngan die kekal k..jgn main2 kan mber ak tauuu..heheh ko pun mber aku gak..heheh

Faridzah
ayed orang yang sporting dan setia kawan, die ni ska gak menolong orag, rami yang die dah tlg.. cnth mcm ak la.. die dah tlg ak pnjam kan keta dia, heheheeh tlg gak tu kan..best kawan ngan ko ayed., ak harap ko dapat bkak pasaraya jusco yang ko idam2kan..heh

YAna
orang nye stailow heheh.. snag r keja ngan ko, mudah beri pendapat dan muda menerima pendapat.. ak ska stail ko waktu shooting maya, itu la cra mengarah yang ak nak..ko sndri tau kan.. jga diri tau jgan nakal2

ATiq
hai montel.. nt ak mesti rindu ngan ko..ak nak gurau2 ngan ko.. sbab ak dah xtau nak cri penganti lg..ko the best r beb.. ak harap kte dpat bergurau lg mcam dulu..xsbar la nak jmpa ko..

Fatin
atin kan orang nye cute.. kadang2 boleh jtuh hati kat die.. atin ko ade bakat tau jdpengacara!!! ak mau kawan2 ak berjaya mengejar cita2 d orag termasuk ko..klu dah populer jgan lpa plak kat ak k..? blenje mkan pun xpe, ak trima je..

BAinun
Band orang kerdil dalam kelas kami tapi kerdil2 die pun cute pe..dia ni ade bakat bkak production sndri..ak pcaye Band ko bleh buat, ak support ko dri belakang,. maklumla ko kan kerdil..heheheh

Syawal
CAd orang yang specel, sbab perut di sorang je ke depan dalm kelas kami.. CAd ko jgn bwat orang benci ko tau..awk tu dah la besar, jga sheril baik2.. maap kan ak klu ade buat salah atau buat ko marah..sorry bro..

Hanif
NIf orag yang manis. ak xtau la klu ak bergabung ngan die bab lawak msti di yang menangni yang ak xpuas ati ni.. tp ayat die bleh buat orag cair tau.. klu x LIna x sangkut la ngan NIfBtul x NIf !!!!jga lina baik2 k.. lina tu mber ak tau. ko pun sma gak..

Samad
smad orang sabah bah.. tp sayag perjuangan kami sampai sem5 je..ak pham perasaan ko mad.. jgn terlalu ikut kan perasaan k.. die ni taiko akak pun byak curi ilmu die gak.. thank mad. ak harap hbungan kte x putus.

Sherlin
hai sher u jgan kudukut sgat lo..dalam hidup ni kan smua perlu pkai duit tau..tp xpe u rajin gak.. jgn mrah k.. peacesher leng loi JRv

ha tu la bdak2 yang ak knal kat Jrv..Diploma video & filem I LOVE U ALL!!!!!mmmmuuuuaaaahahhhh ak harap hubungan kte xkan putus k..jgan lpa call ak or msg klu hadapi masalahinsyallah ak bleh tlg..klu bab duit jgn la..hhehehe GURAU JE..

7 ulasan:

|AzMee|--|AcHu| berkata...

hahahah....
dah maju dah ea???
wakakakka......
bye the way enjoy your blog...
kah3x.... =.=

sAyE UmpaMa sPeaKeR berkata...

dennn....
ko jatoh ati kat aku kan??

kan.kan..kan??????


i lap yuhhhh....mmuaaahhh

AzroYd!n berkata...

ewah3 skang xleh nak b,cinta la.. nt ko rse terabai plak.. hahhahhhaha

lynabun factory berkata...

oo...ko lah yg luah perasaan kat ATIN kan????

TEKA TEKI atin da terjawab kawan2.....
kahkahkahkahhlaha

sAyE UmpaMa sPeaKeR berkata...

kakakaka..

woiii gile ke hah letak gambo beso2~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!

tiQsZiE Shinoda berkata...

din babi

budak bijak malaya berkata...

katak yg staillll...~
muahaha..cyg ko dien bebeh!